dimarts, 3 de gener del 2012

El maletí porta-aliments




El nostre entorn, la nostra vida quotidiana, els nostres objectes (un oceà d'objectes). Tot plegat resulta complex.

La diversitat de nous productes creats per satisfer noves necessitats, també dissenyades, ha augmentat vertiginosament al llarg dels darrers 50 anys. Tenim al nostre abast “una infinitat” de productes específics per satisfer un munt de necessitats que també són específiques.

Per exemple, existeix una gran diversitat de productes de neteja per a la llar, cada material, cada indret o racó, pot ser higienitzat d'una manera precisa i eficient; cada tipus de brutícia pot ser eliminada eficaçment amb un producte concebut expressament.

Per exemple, existeixen bosses, o complements similars, per transportar i preservar molts tipus d'objectes: maletes de viatge grans, maletes per a cap de setmana, necessers, bosses de festa, portamonedes, portadocuments, motxilles per anar a la muntanya, bosses d'esport, fundes per a l'ordinador portàtil, fundes per a l'iphone, per a l'ipad, etc.

El maletí porta-aliments és una d'aquestes bosses. Pensat per transportar aliments preparats per ser consumits al lloc de treball, ideal per a treballadors que no dinen a casa, volen estalviar-se menús de restaurant i pretenen menjar sa (és a dir: no-entrepà).

Està concebut com un mitjà pràctic, net, ordenat, preservador. Aquest és de mida petita (permet encabir-hi una sola carmanyola), l'anomeno versió femenina perquè en teoria les dones mengem menys que els homes, amb una ració -una sola carmanyola- i un postre ja ens atipem. O no...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada